Uploaded image for project: 'Application Server 3  4  5 and 6'
  1. Application Server 3 4 5 and 6
  2. JBAS-8521

Filters not registered when applications start up

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 6.0.0.M5
    • Fix Version/s: 6.0.0.CR1
    • Component/s: Other
    • Labels:
      None
    • Environment:

      JBoss AS M5 - Ubuntu 10.10

    • Steps to Reproduce:
      Hide

      Access:

      http://localhost:8080/any-url

      PrettyFilter should invoke - even on 404 requests, but never does. This makes me think it is not being included or booted for some reason.

      Show
      Access: http://localhost:8080/any-url PrettyFilter should invoke - even on 404 requests, but never does. This makes me think it is not being included or booted for some reason.

      Description

      It seems like custom filters are not being booted when JBoss starts applications - place a breakpoint in PrettyFilter.init(ServletContext context) and it will never fire. Nor is the filter ever invoked on web-requests.

      The attached application can be used to reproduce this on M5. This works on Glassfish.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                ssilvert Stan Silvert
                Reporter:
                lincolnthree Lincoln Baxter III
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: