Uploaded image for project: 'Application Server 3  4  5 and 6'
  1. Application Server 3 4 5 and 6
  2. JBAS-8062

Bug with deploying entity beans in JBoss 5 .....

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Reopened (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: JBossAS-5.0.1.GA
    • Fix Version/s: No Release
    • Component/s: EJB2
    • Labels:
      None

      Description

      JBoss version
      ------------------------------------------------------------------
      JBoss [Morpheus] 5.0.1.GA (build: SVNTag=JBoss_5_0_1_GA date=200902231221)

      jboss.xml
      ------------------------------------------------------------------
      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <jboss>

      <enterprise-beans>
      <entity>
      <ejb-name>MyFramework</ejb-name>
      <local-jndi-name>JNDI_MyFramework</local-jndi-name>
      <configuration-name>LEVEL 2</configuration-name>
      </entity>
      </enterprise-beans>

      <container-configurations>

      <container-configuration extends="Standard CMP 2.x EntityBean">
      <container-name>LEVEL 1</container-name>
      <container-cache-conf>
      <cache-policy>org.jboss.ejb.plugins.LRUEnterpriseContextCachePolicy</cache-policy>
      <cache-policy-conf>
      <min-capacity>50</min-capacity>
      <max-capacity>5000</max-capacity>
      <overager-period>300</overager-period>
      <max-bean-age>7200</max-bean-age>
      <resizer-period>400</resizer-period>
      <max-cache-miss-period>60</max-cache-miss-period>
      <min-cache-miss-period>1</min-cache-miss-period>
      <cache-load-factor>0.75</cache-load-factor>
      </cache-policy-conf>
      </container-cache-conf>
      </container-configuration>

      <container-configuration extends="LEVEL 1">
      <container-name>LEVEL 2</container-name>
      <insert-after-ejb-post-create>true</insert-after-ejb-post-create>
      </container-configuration>

      </container-configurations>

      </jboss>

      ------------------------------------------------------------------

      When I started server with above configurations, it results in...
      and did not start...

      12:41:18,126 INFO [EjbModule] Deploying MyFramework
      12:41:18,303 WARN [EjbModule] EJB configured to bypass security. Please verify if this is intended. Bean=MyFramework Deployment=vfszip:/D:/digite/jboss5/server/nitesh/deploy/niteshejbs.jar/
      12:41:18,303 WARN [EjbModule] There are no interceptors configured. Check the standardjboss.xml file

      ------------------------------------------------------------------

      When I changed entity configurations to "LEVEL 1", following way, it worked....

      <entity>
      <ejb-name>MyFramework</ejb-name>
      <local-jndi-name>JNDI_MyFramework</local-jndi-name>
      <configuration-name>LEVEL 1</configuration-name>
      </entity>

      12:51:21,881 INFO [EjbModule] Deploying MyFramework
      12:51:22,049 WARN [EjbModule] EJB configured to bypass security. Please verify if this is intended. Bean=MyFramework Deployment=vfszip:/D:/digite/jboss5/server/nitesh/deploy/niteshejbs.jar/

      When "LEVEL 2" configuration is given to entity, it is not inheriting interceptors from standardjboss.xml
      It is issue only in JBoss 5 .....

      "LEVEL 2" configuration works fine when deployed in JBoss 4.2.3 ......

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                aloubyansky Oleksiy Lubyanskyy
                Reporter:
                sawant_nitesh Nitesh S
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: